Salsa-14
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău și Primăria Municipiului Buzău, în colaborare cu Asociația “Relaxare prin cultură”- școala de dans “Salsa Place” și Tess Club International, organizează în perioada 27-29 iunie 2014 “Salsa Place Carnaval”, manifestare ajunsă la cea de-a treia ediție.
Startul carnavalului se va da vineri, 27 iunie de la ora 22.00, la piscina Atlantis din Parcul Tineretului, urmând ca sâmbătă să se desfășoare parada oficială a carnavalului pe traseul Parcul Crâng – Bd-ul Nicolae Bălcescu – Platou Piața Dacia. Ca și în anii precedenți, la paradă vor lua parte mai multe tiruri decopertate în care vor evolua dansatori costumați de carnaval, trăsuri, clowni, formații instrumentale, majorete și percuționiști.
Tot sâmbătă de la ora 20.00 atmosfera de carnaval se va muta pe Platoul Piața Dacia unde școlile de salsa din țară vor susține un spectacol și dansuri de grup iar totul va culmina cu un spectaculos foc de artificii. După ora 22.00, tirurile cu participanții la carnaval vor merge din nou la piscina Atlantis din Parcul Tineretului, unde va avea loc petrecerea care va pune punct celei de-a treia ediții a carnavalului Salsa Place.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.