Dansatori din 7 țări, primiți de președintele Consiliului Județean înainte de startul celei de-a IV-a ediții a Festivalului de Dansuri Folclorice „Plaiurile Mioriței”

0
214

Delegații ale dansatorilor din 7 țări, aliniați la startul celei de a IV-a ediții a Festivalului de Dansuri Folclorice Tradiționale „Plaiurile Mioriței” au fost primite, joi dimineață, de conducerea Consiliului Județean Buzău, în frunte cu președintele Petre Emanoil Neagu și cu cei doi vicepreședinți Romeo Lungu și Adrian Petre care le-au urat succes tuturor concurenților și i-au invitat să se bucure de cele patru zile petrecute la Buzău.

La rândul lor oaspeții au promis un spectacol pe cinste și au mulțumit gazdelor pentru ospitalitate, trecând apoi la tradiționalul schimb de cadouri.

Cea de-a IV-a ediție a Festivalului de Dansuri Folclorice Tradiționale, Plaiurile Mioriței se desfășoară la Buzău  în perioada 27-30 iulie. La ce-a de-a IV-a ediție participă ansambluri folclorice din România, Republica Moldova, Grecia, Serbia, Algeria, Italia și Macedonia. Festivalul va debuta joi după amiază cu o paradă pe străzile orașului urmând ca dansatorii să evolueze pe scena amplasată în parcul Crâng până duminică seara când este programată festivitatea de premiere.

Festivalul este organizat de Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă în parteneriat cu Primărie Buzău și Centrul Cultural Francofon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.