Începând cu 1 februarie,  Serviciul de Evidență a Persoanelor  se va muta în casă nouă. Consilierii locali au aprobat ieri închirierea unui spațiu de 271 de metri pătrați, în incinta complexului comercial Galleria Buzău.
Conform expunerii de motive atasate proiectului de hotărâre privind închirierea spațiului destinat Serviciului de Evidență a Persoanelor și Compartimentul Ghișeu Unic din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor  își desfășoară în prezent activitatea într-un spațiu impropriu. Pentru desfășurarea în bune condiții a activității ar fi nevoie de un spațiu de 250-350 de metri pătrați compartimentat corespunzător, spațiu de care Primăria nu dispune iar bani pentru investițiile la sediul din strada colonel Ion Buzoianu nu există.
Astfel, cea mai rapidă rezolvare a situației este închirierea unui spațiu de pe piața liberă care a și fost identificat în incinta complexului Galleria Buzău. Municipalitatea va plăti lunar o chirie de 1897 de euro pentru ca angajații de la buletine să își poată desfășura obligațiile de serviciu într-un spațiu corespunzător iar buzoienii aflați în așteptarea eliberării actelor de identitate să nu se mai plictisească participând la o partidă de shoping sau de ce nu la un spectacol.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. CE HOTIE CE NU MAI AVEAU AIA BANII DE LA MALL SI S-A GANDIT TOVARASUL CARE MAI ARE PUTIN SI SE VA DUCE ACOLO UNDE II ESTE LOCUL ADICA LA MANDRESTI ,SA II AJUTE CA TOT A CONSTRUIT INTERLOPUL ASTA DE MIHALASCU SI I-A PACALAIT PE AIA DE LA GALLERIA CU ACEASTA CONSTUCTIE CARE PLUA PRIN EA SI IN UNELE SPATII NU ESTE CALDURA. ASTA DA RECOMPENSA . BOSCO UITAT-TE ZIUA TA S-APROPIE; ZIUA IN CARE TE VEI DUCE LA PUSCARIE

  2. CE HOTIE CE NU MAI AVEAU AIA BANII DE LA MALL SI S-A GANDIT TOVARASUL CARE MAI ARE PUTIN SI SE VA DUCE ACOLO UNDE II ESTE LOCUL ADICA LA MANDRESTI ,SA II AJUTE CA TOT A CONSTRUIT INTERLOPUL ASTA DE MIHALASCU SI I-A PACALAIT PE AIA DE LA GALLERIA CU ACEASTA CONSTUCTIE CARE PLOUA PRIN EA SI IN UNELE SPATII NU ESTE CALDURA. ASTA DA RECOMPENSA . BOSCO UITAT-TE ZIUA TA S-APROPIE; ZIUA IN CARE TE VEI DUCE LA PUSCARIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.