Firma de curierat Cargus a deschis la Buzău un epozit flexibil și modern în urma unei investiții de jumătate de milion de euro. Depozitul are la bază un concept adaptat special pentru industria de curierat și poate susține o creștere suplimentară a volumului, menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate pentru serviciile oferite clienților: coletele sunt manipulate mai eficient, iar curierii sunt ajutați să își optimizeze operațiunile pe traseu.

„Astăzi am organizat acest eveniment pentru că inaugurăm oficial acest depozit în Buzău care reprezintă ca și format ceea ce pentru Cargus indică ce înseamnă să fii flexibil și să poți să ți adaptezi livrările nu neapărat printr-un depozit foarte mare ci printr-un depozit adaptabil. Suprafața totală pe care o avem aici cu tot cu zonele de deservire plus depozitele sunt de aproape 2.000 de metri pătrați. Spațiul conține pe lângă depozitul în sine unde curierii vin și preiau marfa toate lucrurile se întâmplă într-un mod foarte organizat astfel încât din denumirea de cross-docking este elementul cel mai important că practic în momentul în care depozitul este gol la o anumită oră înseamnă că livrările s-au făcut în timp. Acesta este obiectivul la care vrem să ajungem timpul de livrare la clientul final este obiectivul principal și nu depozitarea. Acesta este un element pe care în structura acesta de depozit îl avem în vedere. Pe lângă depozit avem și conceptul de „Sship&Go” care este original pentru Cargus și ce înseamnă SHIP&GO este locul unde un client poate să vină să își predea sau să își preia o livrare și alternativa la livrarea door to door în condițiile în care vrem încă o dată să arătăm că ești flexibil poți să vii să faci această preluare aici dacă din varii motive curierul nu poate să se întâlnească cu tine ca și beneficiar. În rest persoanele care deservesc acest depozit sunt din zonă, avem angajați și din Buzău și din Râmnicu Sărat dar scopul de a avea mulți oameni nu este cel pe care îl urmărim și vom avea acele resurse care sunt necesare ca să facem servirea de calitate. Că vor fi resurse umane, că sunt resurse operaționale, important este că acelea vor fi adaptate astfel încât livrarea să fie percepută de client așa cum am promis”, a spus Adrian Faur director Marketing și Comunicare Cargus România.

Depozitul de la Buzău are o suprafață operațională de 1.385 mp, la care se adaugă spațiul de 280 mp dedicat birourilor. Datorită rampelor și porților de tip drive-in, depozitul are un model cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăți și volume și descărcarea și încărcarea mai rapidă a vehiculelor. Astfel, Cargus oferă atât curierilor, cât și clienților o calitate ridicată a serviciilor, ca urmare a unei performanțe de timp îmbunătățite și a opțiunilor flexibile de intrare și ieșire pe rute a curierilor. Rezultatul final constă în livrări de calitate mai rapide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.