Deputatul buzoian Andi Cristea a fost desemnat de către camerele reunite ale Parlamentului la conducerea Grupului Parlamentar de prietenie cu Republica Singapore. La baza alegerii se pare că a stat experiența anterioară pe care buzoianul a acumulat-o cât a fost membru al Parlamentului European ocazie cu care a activat în același grup de prietenie parlamentară precum și cea de vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European.

„Am onoarea ca de astăzi, în urma votului acordat în ședința plenului reunit al Parlamentului, să conduc Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Singapore.

Este o continuare firească a activității mele din Parlamentul European, unde am făcut parte din același grup de prietenie parlamentară. Iar din postura de vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a PE am avut, de asemenea, o bună colaborare cu Singapore și Ministerul de Afaceri Externe al acestui stat, condus de excelența sa, Dr. Vivian Balakrishnan.

Din această nouă ipostază îmi propun să impulsionez cooperarea bilaterală între parlamentele naționale ale României și Republicii Singapore și identificarea oportunităților de cooperare în diferite domenii”, a scris pe Facebook deputatul buzoian Andi Cristea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.