Social democrații buzoieni reuniți în ședința Comitetului Executiv al partidului, au votat excluderea din partid a deputatului Adrian Mocanu în prezența președintelui Liviu Dragnea și a secretarului general Marian Neacșu.
Excluderea lui Adrian Mocanu a venit după ce deputatul a purtat discuții cu PNL intenționând să migreze la acest partid.

”Excluderea a fost o decizie luată prin vot, din păcate orice partid trece și prin astfel de situații, când trebuie să iei măsuri. Unii colegi pun mai presus de interesul comun al partidului și al comunității interesul personal, asta nu este o infracțiune, dar in situații de genul acesta, organizația te scoate din rândurile ei pentru că afectezi interesul majorității, interesul general, interesul comun. Atacuri în presă, în organizație, discuții cu alte partide, în perioada de precampanie, nici un partid nu acceptă ca un membru să acționeze astfel și pentru sănătatea organizației iei o astfel de decizie”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Pe 3 martie atât deputatul Adrian Mocanu cât și senatorul Victor Mocanu au fost excluși din organizația municipală, fiind acuzați că a purtat discuții pentru migrarea la alte partide. Cei doi și-au anunțat ulterior demisiile din PSD însă doar senatorul Victor Mocanu a mers mai departe și și-a anunțat demisia din partid în plenul Senatului anunțând că va activa în grupul senatorilor neafiliați.

Social-democrații buzoieni nu au luat însă o decizie aemînătoare și în ceea ce îl privește pe fostul senator Ion Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.