IMGZ25mar

Nume marcante ale PP-DD au poposit, vineri seară, la un restaurant din oraș pentru a participa la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a liderului filialei județene, Eduard Dumitrașcu. Printre oaspeți s-a numărat chiar și liderul PP-DD, Dan Diaconescu. Sosit la Buzău cu celebrul Rolls-Royce alb, patronul OTV și-a consumat o bună parte din timpul petrecut la Buzău discutând cu cel mai recent plecat din partid, deputatul Gheorghe Coman, prezent și el la petrecerea aniversară. Discuțiile dintre Diaconescu și Coman se pare că nu au reușit să-l întoarcă pe deputatul auto din cursa către Partidului Conservator, ba mai mult, i-au dat încrederea că poate prelua chiar șefia filialei PC din urbea noastră.

 

2 COMENTARII

  1. L a trimis PNLul,intr o maniera discreta sa nu cumva sa il supere pe copres..USL..bosco cel mare de la buzau. Lucrarea este vizibila avind scopul unei lovituri sub centura lui boscodeala, echilibrind raportul de forte la parlamentari si nu in ultimul rind eliminarea lui vlase care incepuse sa si infiga gherutele in cascaval…..buna lovitura cu gigioca care are interese la cons.jud,dar este si prima muscatura importanta in useless buzau…urmeaza devorarea, incepe circul? Hai la lupta sea mare…….

  2. Gigioacăăăăăăăăăăăă – vai de mama noastră. Dobitocul ăsta nu a aflat încă despre faptul că decât să fii un parlamentar prost este mai rezonabil să fii un șofer bun ??? Mare dobitoc. Bă Gifgioacă tu și noțiunii de prostie îi dai o cu toată altă dimensiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.