Cezar PREDA-2

Fostul lider al PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, revine în prim-planul vieții politice locale anunțând sus și tare că el se va ocupa de soarta noului PNL Buzău. Chiar dacă la acest moment noul PNL are, conform statutului, o conducere bicefală formată din câte doi copreședinți provenind fiecare din vechiul PNL si respectiv PD-L, Cezar Preda a ieșit miercuri la rampă, atacându-și furibund noii colegi de partid și provocând primul scandal în noua formațiune născută din PNL și PDL.
„În PNL Buzău ceva nu e în regulă. Bîgiu și-a lăsat niște cozi de topor. Eu vreau să facem un nou PNL. Am aflat mai nou că unul(n.r. Cristi Romanescu) vrea să fie președintele PSD din Consiliul Județean. Să uite chestia asta. El nu poate fi și cățelul de casă al PSD și liderul opoziției. Noi nu avem nevoie de funcții date de PSD. Dacă cineva primește funcție de la PSD cu noi nu mai are de ce să stea de vorbă. Cine vrea funcții de la PSD să plece cu ele cu tot. Cu noi nu are ce discuta”, a spus răspicat deputatul Cezar Preda.

Pe lângă atacul la vicepreședintele Consiliului Județean, Cristi Romanescu, cel care a fost desemnat să conducă în continuare PNL după demisia lui George Scutaru, Preda le-a transmis foștilor liberali că el se va ocupa de soarta noului PNL și nimeni altcineva.

„Eu sunt copreședintele PNL Buzău. Sa își ia gândul ca pot discuta cu altcineva. De acum înainte mă ocup și de noul PNL. Să le iasă din cap că va fi altfel. Șmecherii din astea că se pun unii pe alții ca să continue afacerile cu PSD la mine nu țin. Noi facem opoziție la PSD. Cu șmecherii nu tine. Nouă nu ne-au plecat primari. Nouă ne-a luat primarii Bîgiu pe bani. Romanescu știa de plecările primarilor mei și a lăsat primari PNL doar unde aveau nevoie Scutaru și Doina Tudor la înțelegere”, a conchis deputatul Cezar Preda.
Revenim cu reacția liberalilor lui George Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.