Cezar PREDA

Fostul lider al PDL Buzău, Cezar Preda, care și-a anunțat demisia din toate funcțiile deținute în partid în urmă cu o săptămână a susținut, vineri, prima conferință de presă în calitate de deputat, nu de lider al filialei sau de vicepreședinte al partidului, spunând că nu va reveni asupra deciziei de a demisiona de la vârful formațiunii democrat liberale.
Preda a făcut precizarea după ce miercuri, prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat că deputatul buzoian ar fi cel mai potrivit pentru conducerea PDL Buzău și că va încerca să îl facă să se răzgândească și să revină la cârma filialei buzoiene a partidului.
„Vitejii de la București se fofilează toți, e ușor să spui de Buzău că e greu . Îi invit pe cei din Biroul Permanent Național, care nu sunt șefi de organizații și care vin din organizații foarte puternice ale partidului, să vină aici și să obțină rezultate nemaipomenite. Dar, după cum vedeți, ei nu știu ce speră, treaba lor, decizia mea e clară, nu o să revin sub nici o formă, am treaba mea ca deputat și voi sprijini partidul peste tot”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Totodată, deputatul buzoian a explicat că se va implica în campania electorală pentru europarlamentare doar la nivelul colegiului pe care îl reprezintă în Parlament unde își propune să scoată un scor peste media națională a partidului.
„Am treaba mea pe colegiul 6 și 7, îmi fac sediu de campanie și mă voi implica să scot un scor mult mai mare decât media națională a partidului. De altfel, eu am luat peste media partidului și la parlamentarele din 2012, dar ăia care merg cu cârdul prin Parlament nu vor să recunoască evidența”, a mai spus deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.