George Scutaru 03

Deputatul PNL de Buzău, George Scutaru, pare a avea șanse să preia șefia Ministerului de Interne, post ocupat în prezent de Radu Stroe. Mișcarea ar fi posibilă dacă Stroe ar fi desemnat să preia Ministerul Transporturilor, în urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi.

În condițiile unei mișcări de acest gen, scenariul vehiculat în interiorul PNL este acela ca Internele să fie preluate fie de Tudor Chiuariu,  fie de Cristian David, fie de George Scutaru, deputat de Buzău.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, există liberali care şi-ar dori ca Ministerul Transporturilor să fie preluat de actualul ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, şi acest scenariu având deci la bază o rocadă a miniştrilor PNL pe ministerele deţinute de liberali.

Sursele menţionate au precizat că în PNL există o competiţie pentru funcţia de ministru al Transporturilor, întrucât mulţi liberali îşi doresc această demnitate.

Potrivit aceloraşi surse, PNL se află în acest moment în faza de strângere de propuneri pentru portofoliul Transporturilor.

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.