afis concert caritabil

Centrul Cultural Francofon invită buzoienii la un concert caritabil de excepție susținut la Sala Mare a Consiliului Județean de elvețianul Marc Aymon.
Evenimentul muzical se înscrie în proiectul turneului de promovare a ultimului album al artistului, înregistrat în SUA, la Nashville. Începând de la București, continuând cu Buzăul, Marc Aymon va concerta în alte mari orașe ale României: Iași, Cluj, Timișoara, Alba- Iulia. Artistul elvețian, atât de îndrăgit pe toate meridianele lumii pentru ritmurile blues, rock și rock and roll, dorește să susțină prin muzica sa proiecte sociale și umanitare, fondurile obținute în urma concertului fiind direcționate către activitățile educaționale promovate de Centrul Cultural Francofon Buzău, îndeosebi către After School Sf. Sava. În deschiderea concertului Ansamblul Plaiurile Mioriței al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău va prezenta un program artistic menit să promoveze obiceiurile populare românești din zona Buzăului.
Intrarea la spectacolul programat marți de la ora 19.00 este gratuită și se face pe baza de invitații ce se pot procura în zilele de 26 și 27 august, de la Centrul Cultural Francofon Buzău, între orele 10 si 18.
După concert, organizatorii organizatorii au pregătit un cocktail francofon și o sesiune de autografe.
Proiectul a fost posibil datorită sponsorilor: Ambasada Elveției în România, Organizația Internațională a Francofoniei, Programul de Cooperare Elvețiano- Român, Swiss Sponsors Fund, Asociația Operațion Villages Roumains și a partenerilor locali: Consiliul Județean Buzău, Centrul de Cultură și Artă Buzău, Domeniile Viticole Franco-Române Săhăteni, Brutarex și Fundația pentru Copii Sf. Sava Buzău.
Împreună cu Marc Aymon, va sosi la Buzău și o delegație a asociațiilor Operation Villages Roumains din Elvetia și din Belgia pentru a discuta cu reprezentanții Centrului Cultural Francofon Buzău și ai Consiliului Județean Buzău în scopul identificării posibilităților de cooperare în cele două domenii prioritare de intervenție a asociației elvețiene: medical și de protecție civila prin sistemul de pompieri voluntari în comunele din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.