Facebook Cristi Bigiu

Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu invită buzoienii să îi aducă la cunoștință, pe pagina personală de Facebook, problemele cu care se confruntă în județ pentru ca împreună să poată identifica soluții ce pot duce la rezolvarea acestora. Președintele Consiliului Județean Buzău a luat această decizie după ce, în ultima vreme , mai mulți buzoieni i-au postat pe pagina creată pe cea mai populară rețea de socializare, imagini cu diverse drumuri din județ aflate într-o stare extrem de avansată de degradare, dar și cu alte probleme, solicitându-i în același timp soluții.

Postari facebook
Am primit, în ultimele săptămâni, pe Facebook, o serie de mesaje de la voi, cetățenii județului Buzău, referitoare la problemele cu care vă întâlniți zi de zi. Implicarea voastră în problemele comunității este foarte importantă. Va asigur că niciun mesaj nu este și nu va fi trecut cu vederea. Vă rog sa trimiteți în continuare astfel de mesaje, pentru ca împreună să reușim să găsim soluții. Am lansat o dezbatere pe aceasta temă pe pagina http://www.facebook.com/cristinel.bigiu
Aștept să dați ”like” și să îmi spuneți probleme voastre, astfel încât să încercăm să le rezolvăm împreună”, se arată în mesajul adresat buzoienilor de Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.