UPDATE 13.25: Ionel Banu nu a putut fi investit în funcţia de consiler local, din cauza unor probleme birocratice. Liberalii nu au reușit să aducă  înaintea şedinţei de Consiliu Local Municipal toate documentele semnate de cei care au declarat că nu îşi doresc postul de consilier local.

După consultarea listelor electorale și a candidaților aflați în cărți pentru ocuparea funcției de consilier municipal pe locul lăsat liber de Petrică Alexa, liberalii au stabilit aseară numele următorului consilier. După ce arhitectul Valeriu Păun, fostul viceprimar George Florea și președintele TNL Buzău, Florin Colgiu, au refuzat funcția în miniparlamentul local, locul va fi ocupat de nimeni altul decât de Ionel Banu, directorul Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu. Acesta ar putea depune, astăzi la pranz, jurământul de credință și, tot astăzi, și-ar putea  exercita, pentru prima dată, dreptul de vot în ședința Consiliului Local Municipal programată la ora 13.00.

Prin venirea lui Ionel Banu în funcția de consilier muncipal, numărul cadrelor didactice  în miniparlamentul local crește la 5. Pe aceeași baricadă a profesiei dar de culori politice diferite mai sunt, alături de Banu, Paul Negoiță, Valeriu Moșneaga, Dan Dudaș și Constantin Ciurea.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.