DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila rămâne închis şi astăzi din cauza nămeţilor care în unele zone ajung să măsoare până la un metru. Practic, pe şosea sunt mormane de zăpadă pe care drumarii nu le por urni din loc, deocamdată.
Autorităţile buzoiene nu pot aprecia momentul la care drumul care leagă Râmnicu Sărat de Brăila va fi deblocat, întrucât în zonă încă bate vântul şi viscoleşte zăpada. Pe celelalte drumuri naţionale din Buzău se circulă normal însă există şi porţiuni care sune acoperite încă cu zăpadă frământată sau polei în timp ce pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă.
Azi noapte, în jurul orei 1.00, poliţiştii din Pogoanele au intervenit împreună cu autorităţile locale din Ruşeţu pentru a scoate din nămeţi un autoturism cu patru oameni care nu mai avea nici o şansă să fie urnit din loc. Pe fondul carosabilului alunecos, maşina a derapat şi s-a înfipt într-un morman de zăpadă iar cei patru pasageri ar fi putut îngheţa, dacă nu ar fi fost scoşi din nămeţi la timp de echipele de salvare.
În afara vântului, şi gerul a avut un cuvânt greu de spus la Buzău. Azi noapte, a fost extrem de frig în tot judeţul. la Râmnicu Sărat, au fost noaptea trecută -12,5 grade Celsius iar dimineaţă erau -7 grade. La Buzău, azi noapte au fost -16,8 grade Celsius iar dimineaţă se înregistrau -10 grade Celsius în timp ce la Pătârlagele, minima azi noapte, a fost de -17 grade Celsius.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.