Doi buzoieni care s-au îmbogățit de pe seama mai multor femei trimise să se prostitueze în Uniunea Europeană reținuți de polițiștii râmniceni

0
2175

O rețea specializată în proxenetism și spălare de bani condusă de un buzoian de 38 de ani și o râmniceancă de 65 de ani care ar fi trimis să se prostitueze mai multe femei în Uniunea Europeană a fost destructurată de polițiștii buzoieni.

20 de persoane au fost aduse la audieri la  sediul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat printre care și buzoianul de 38 de ani prejudiciu estimat în acest caz fiind de 1,2 milioane de euro.

Perchezițiile s-au desfășurat la 7 locații din Buzău și Ilfov deținute de buzoianul de 38 de ani și de râmniceanca de 65 de ani despre care există date că din 2010 până în prezent ar fi determinat mai multe femei să practice prostituția, în tări din Uniunea Europeană, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale în propriul interes. Ulterior, din banii obținuți cei doi ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux, prejudiciul fiind estimat la 1.200.000 de euro.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 19.000 de euro, 1.200 de dolari, 3 laptopuri, 2 unități centrale, 20 de telefoane mobile, 2 autoturisme de lux și 200 de grame de materie vegetală mărunțită  susceptibilă a avea efecte psihotrope. Totodată, pentru recuperarea prejudiciului, va fi instituit sechestru asigurator pe trei dintre imobilele deținute de buzoianul de 38 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.