Rămas la conducerea PNL Buzău până când structurile centrale vor hotărî cine va prelua, cu acte,  președinția organizației județene, avocatul  Dorin Bădulescu a anunțat printr-un comunicat de presă că adversarii politici de la PSD sunt extrem de supărați că sub conducerea sa 6 primari care au migrat spre PSD cu ordonanța „Dragnea” au revenit la matcă.

Anunțul lui Bădulescu care se vrea a da de gândit reprezentanților PSD spune însă, printre rânduri, că argumentul principal în decizia de reorientare a celor 6 primari ar fi, de fapt, retragerea din fruntea PNL Buzău a lui Cezar Preda.

În plus, liderul PNL, spune că nu vrea să facă publice numele celor care și-ar fi dat acceptul să candideze pe listele PNL din dorința de a-i proteja.

Iată mai jos comunicatul remis de Dorin Bădulescu:

 

„De câteva zile, reprezentanţii PSD Buzău sunt foarte supăraţi. Această supărare survine după ce joi,11.02.2016, organizaţia judeţeană PNL  a discutat şi practic a decis că în Buzău, liberalii să renunţe la conducerea bicefală şi să treacă la fel că alte filiale din ţară către o conducere unică. Este şi normal să fie supăraţi, pentru că această măsură da dovadă maturităţii politice a organizaţiei şi semnalul că la Buzău avem un PNL puternic, cu veritabile veleităţi de câştigător ale viitoarelor alegeri locale.

Decizia luată este cea care a dat semnalul că la Buzău, liberalii, au definitivat fuziunea complet şi că există premisele reale că în viitoarele alegeri intrăm cu o unitate de monolit ceea ce arată în mod direct că un prim pas spre câştigarea localelor din 2016 a fost făcut.

Această măsură a fost primită bine dovedindu-se un argument decisiv pentru mai mulţi aleşi locali, în cele câteva zile de la luarea acestei măsuri, un număr de 6 primari răpiţi prin efectele odioasei ordonanţe “Dragnea” au optat pentru a candida la viitoarele alegeri din partea PNL. Există deasemenea şi mai mulţi viceprimari care şi-au exprimat o opţiune similară. Din motive pur strategice, numele celor care au optat astfel vor fi anunţate la momentul oportun tocmai datorită practicilor obişnuite psd-iste de a utiliza metode de tip comunist împotriva unor persoane. Pentru a ilustra metodele dau un singur exemplu, cazul fostului viceprimar al comunei Lopătari, Gherghe Ion, care, exprimându-se în sensul dorinţei de a candida la viitoarele alegeri, a fost exclus imediat din partid.

În cadrul şedinţei Comitetului Judeţean Executiv al PNL Buzău am fost singurul care şi-a asumat responsabilitatea de a continuă proiectul nostru politic din postura de preşedinte unic şi urmează că într-o viitoare şedinţa a Biroului Naţional al PNL măsură de a funcţiona cu un singur preşedinte al filialei să devină efectivă că de altfel şi nominalizarea preşedintelui.

BĂDULESCU DORIN VALERIU”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.