Un copil în vârstă de 9 ani care provenea dintr-o familie cu dificultăți materiale a sfârșit, luni după-amiază, înecat într-o baltă de pe raza comunei Luciu unde plecase să prindă pește pentru a avea ce pune pe masă.
Băiatul de 9 ani plecase din sat împreună cu alți doi copii de 3 și respectiv 5 ani să prindă pește de pe canalele și bălțile din comună. După ce și-a aruncat plasa prin câteva canale fără prea mult noroc, copilul a ajuns la o baltă în care credea că va găsi mai mult pește și a aruncat în apă plasa cu care intenționa să prindă câțiva pești pentru a-i mânca alături de familia sa. Într-un moment de neatenție piciorul i-a alunecat și a căzut în apă. Neștiind să înoate copilul s-a zbătut cât s-a zbătut dar a fost înghițit de ape sub privirile neputincioase ale celorlalți doi copii care speriați au rupt-o la fugă în căutare de ajutoare. La puțin timp în zonă a ajuns un cioban care văzând că nu se mai poate face nimic a alertat pompierii. Ajunși la fața locului salvatorii de la ISU au pornit în căutarea copilului pe care l-au găsit, fără suflare, după aproape 30 de minute de căutări în locul indicat de martori.

Drama familiei băiatului este cu atât mai mare cu cât acesta este cel de-al treilea copil pierdut din cei șase. În urmă cu câtva timp un alt copil din aceeași familie a murit la câteva zile după naștere iar apoi un altul a murit înecat în somn. Băiatul care și-a găsit sfârșitul luni seară după ce s-a înecat în balta de pe raza comunei Luciu era cel mai mare copil al familiei.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.