Angajările de agenți de poliție făcute de IPJ Buzău din sursă externă au făcut ca în ultimele zile sute de tineri să stea ore întregi la cozi pentru a se putea înscrie la concursul pentru ocuparea a 40 de posturi de agenți disponibil în secțiile de poliție rurală din județ.
În doar două zile, la centrul de înscrieri de la Clubul Polițiștilor au fost depuse nu mai puțin de 217 cereri, mulți dintre tinerii care doresc să devină agenți de poliție având studii superioare.
Cel mai râvnit post până în acest moment este cel de la Vadu Pașii unde, după două zile de înscrieri, concurență este de 16 candidați pe loc, fiind urmat de posturile scoase la concurs la Valea Salciei și Calvini unde s-au înscris 10 candidați pe un loc și de cel de la Ghergheasa unde sunt 9 candidați pe un loc.
Dacă în ceea ce privește postul de agent de poliție scos la concurs la Vadu Pașii concurența poate fi pusă pe seama apropierii de municipiul Buzău, în ceea ce privește postul de la Valea Salciei concurența este mare este din pricina zonei extrem de liniștite în care nu se întâmplă foarte multe ilegalități și unde dintotdeauna polițiștii au avut o colaborare foarte bună cu localnicii și administrația publică locală după cum recunoaște primarul comunei Valea Salciei, Marian Mușat. La polul opus se găsește postul scos la concurs la Glodeanu Sărat unde nu s-a înscris până acum nici un candidat.
Înscrierile vor continua și miercuri când candidații pot depune cererile în intervalul 11.00-18.00 dar și în cele două zile rămase până la finalul săptămânii.

Citeste si: IPJ Buzău angajează 40 de agenți din sursă externă. Vezi aici detalii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.