Buzoianul de 41 de ani acuzat de proxenetism este arbitru de fotbal în cadrul Comisiei Județene de Arbitri și arbitrează meciuri de Liga a V-a și a VI-a. El se numește Romulus Ștefan și se ocupă de plasare fetelor la diferite evenimente de mai mulți ani. De asemenea, fetele păstorite de individ au prestat pentru o vreme servicii de colectare a banilor pentru copii suferind de diferite afecțiuni în Piața Daciei. Romulus Ștefan nu a fost reținut el ieșind de la audieri cu zâmbetul pe buze miercuri după amiază. În schimb, prietena sa, în vârstă de 24 de ani a fost reținută pentru 24 de ore urmând ca procurorii să o prezinte joi în fața instanței.

Percheziții peste percheziții miercuri la Buzău. Cinci descinderi au fost efectuate miercuri dimineață la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că un bărbat ar fi beneficiat de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către cinci tinere, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani.
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, toată afacerea a initiat-o un buzoian de 41 de ani care și-a propus iubita de 24 de ani dansatoare în mai multe cluburi din județul Buzău, ulterior aceasta acceptând să se prostitueze. La rândul ei, tânăra și-a ademenit patru pritene, între care una minoră, în vârsră de 17 ani. Toate cele cinci tinere se prostituau, relațiile sexuale cu clienții consumându-se în funcție de preferințele celor care le plăteau: fie la domiciliul clientului, fie în locul în care fetele stăteau, în mașină ori în alte locații. Sumele pe care le primeau fetele erau cuprinse între 100 și 300 de lei, o parte din bani ajungeau la proxenet, alții și—i însușeau tinerele.

Persoanele vizate au fost conduse pentru audieri, la sediul Poliției Municipiului Buzău.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.