Un bărbat din Tecuci a fost prins în județul Buzău circulând cu 213 km la oră pe DN 2 E 85 în timp ce doi vrânceni au fost depistați pe același tronson cu 201 km la oră.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, în ultimele ore poliţiştii au acţionat în vederea respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare, iar aparatele radar au înregistrat peste 160 de autovehicule ce au încălcat regimul legal de viteză. Astfel, 33 dintre conducătorii auto depistaţi, au predat permisele în vederea suspendării acestui drept, pentru depăşirea limitelor de viteză cu peste 50 km/h.
Cea mai mare viteză, 213 km/h, a fost înregistrată de aparatul radar amplasat pe DN 2 E85, în afara localității Racoviţeni, la volanul autoturismului fiind depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Tecuci.
De asemenea, pe raza aceluiaşi tronson de drum, alţi doi şoferi, în vârstă de 20 şi 34 de ani, ambii din Vrancea, au fost depistaţi conducându-şi autovehiculele cu viteza de 201 km/h.
În cadrul activităților desfășurate, au mai fost sancționați 76 de conducători auto pentru diferite abateri în trafic, 36 pentru neutilizarea centurii de siguranță şi 12 pentru conducerea unor autovehicule cu diferite defecțiuni tehnice.
Pentru că şi-au pus viaţa în primejdie prin modul în care s-au angajat în traversarea drumului şi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, 28 de pietoni, dar şi 34 de biciclişti şi căruţaşi, au fost sancţionaţi contravenţional.
Poliţiştii au reţinut alte 13 permise de conducere pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare(8), pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric(3), precum şi pentru nerespectarea interdicţiilor temporare impuse pe un tronson de drum şi neoprirea la semnalul poliţistului rutier(2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.