Eduard Dumitraşcu le multumeşte tuturor buzoienilor pentru sprijinul pe care l-a primit în campania electorală. Pentru a cere cuiva să aibă încredere în tine, este important să te cunoască personal, de aceea candidatul PP-DD a mers in cartierele şi bulevardele Buzăului: Mihai Vitezu, Poştă, Dorobanţi 2, Micro 14, Simileasca,blvd. Nicolae Bălcescu, blvd.Nicolae Titulescu, blvd. 1 decembrie, blvd, Republicii, Centru, blvd. Unirii, blvd.Alexandru Marghiloman. Buzoienii şi-au spus problemele cu care se confruntă dar şi ce aşteaptă de la viitorul parlamentar, Eduard Dumitraşcu fiind plăcut impresionat de căldura cu care a fost întâmpinat.
„Vin în întâmpinarea problemelor cetăţenilor cu soluţii, nu cu promisiuni, care nu se pot îndeplini. Programul meu vorbeşte de dreptatea pe care cetăţenii o aşteptă de foarte mult timp“, a mai adăugat Eduard Dumitraşcu.
“Această campanile a fost o remarcabilă datorită oamenilor pe care i-am întâlnit. Am fost plăcut surprins de reacţiile acestora. Cred că oamenii sunt sătui de o clasă politică învechită şi doresc să facă o schimbare în adevăratul sens al cuvântului. Am luat decizia de a candida cu maximă seriozitate, pentru că ştiu că sunt oamenii care aşteaptă soluţii de la mine şi este o onoare pentru mine să îi pot reprezenta în Parlament” a mai adăugat candidatul PP-DD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Buzău.
” Îi aştept pe toţi buzoienii,să iasă la vot duminică, deoarece este dreptul lor, dar cel mai important lucru este că votul reprezintă puterea lor de a decide soarta noastră pentru următorii patru ani. Îi îndemn pe toţi buzoienii să voteze cu responsabilitate şi alături de aceştia mă voi lupta pentru un viitor mai bun.”a punctat Eduard Dumitraşcu, candidat PP-DD în colegiul 6.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.