Nicu CRISTIAN
Organizaţia judeţeană Buzău a PMP a strâns până acum aproape 800 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie, din cele 7.100 de semnături care ar trebui colectate din întreg judeţul, deşi liderul filialei consideră că Diaconescu suferă la capitolul notorietate.
Preşedintele PMP Buzău, Nicu Cristian, a declarat că organizaţia pe care o conduce a declanşat campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu şi a strâns deja mai bine de 10% din numărul de semnături care revin organizaţiei buzoiene.
„Ieri (n.r – miercuri), aveam strânse cam 820 de semnături din totalul de 7.100 pe care trebuie să le strângem”, a spus liderul PMP Buzău, care a menţionat că joi urmează să fie transmise la Bucureşti semnăturile strânse pentru evaluarea care ar urma să aibă loc luni.

În ceea ce priveşte candidatura lui Cristian Diaconescu, liderul PMP Buzău, Nicu Cristian, avocat de profesie, spune că îl consideră pe candidatul PMP un „om extraordinar” care suferă însă la capitolul notorietate.

„Eu am spus în conferinţele de presă dinainte de a se face desemnarea că o vom susţine pe Elena Udrea pentru orice funcţie ar candida. Şi când eram la PDL domnul Blaga s-a exprimat foarte sugestiv „ne place sau nu ne place Elena Udrea stă mult mai bine decât noi în preferinţele electoratului, notorietate, intenţie de vot…. Acum şi noi ne-am lovit de două probleme şi am înţeles că şi pe la Mehedinţi vin oamenii şi ne spun «Ce faceţi, domnule, v-aţi dat cu Diaconescu?», făcând referire la Dan Dan Diaconescu sunt oameni care întreabă cine este Cristian Diaconescu. Acum dacă nu are notorietate ce să mai vorbim de intenţie de vot. Eu îl respect pe omul acesta pentru că e jurist şi îl consider un tip extraordinar, dar problema este că nu va avea efectul scontat”, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele PMP Buzău, Nicu Cristian.

Chiar şi aşa, Cristian a mărturisit că organizaţia pe care o conduce va continua strângerea de semnături în pofida zvonurilor conform cărora Elena Udrea ar fi interzis organizaţiei de la Buzău să strângă semnături.

„Nu e nicio dispută. S-au făcut fel şi fel de interpretări cum că Elena Udrea ne-ar fi interzis să strângem semnături. Nici vorbă. Eu, astăzi (n.r. – joi), sunt plecat dar am rugat colegii să transmită la Bucureşti a doua tranşă de semnături pentru ca luni în Colegiul Naţional să se facă statistica. Semnăturile trebuie strânse până la jumătatea lunii septembrie. Mai avem o lună şi suntem în grafic, într-o lună strângem 7.100 de semnături, fără probleme”, a declarat preşedintele PMP Buzău, Nicu Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.