Iubitorii de cultură din Râmnicu Sărat sunt așteptați până duminică, 23 septembrie în centrul comercial Victoria Shopping Center, la o întâlnire cultural-distractivă cu BookLand și artiștii locali. Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România ți-a pregătit nenumarate evenimente culturale surpriză și un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.
Oriunde mergem promovăm cultura și arta! Săptămâna aceasta BookLand susține în cadrul târgului expoziția de pictură a artistei Daniela Petre.
Nu am uitat nici de prichindei! Am pregătit și pentru ei o multime de activități educative.
Îi așteptam joi, 20 septembrie, de la ora 18.30, la un atelier de desen și grafică, alături de elevii de la Casa de Cultură Florica Cristoforeanu, sub coordonarea doamnelor profesoare Daniela Petre și Arabenna Neculaiasa. Tot joi, de la ora 19.00, va asteptam la o seara de poezie și muzică folk.
Poeții Constantin Marafet, Marian Ilie, Vasile Ghinea, Nina Beldie și Genovel Fraţilă ne vor recita câteva versuri – creație proprie, iar Costea Matinca ne va încânta cu un monolog, acompaniat de un recital de chitară al artistului Dan Manciulea.
De la ora 19.30 vă așteptăm cu un super recital de chitară clasică și folk în compania elevilor de la Casa de Cultură Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat: Angela Feraru, Alexandra Botan, Delia Porumb, coordonați de profesorul Cornel Tudose.
Totodată, BookLand și Observatorul Buzoian vă oferă șansa de a câștiga cărți pentru copii participând la concursul nostru.
Succes!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.