Crucile ridicate la Mihăileşti în memoria celor doi jurnalişti, Elena Popescu şi Ionuţ Barbu, care şi-au pierdut viaţa în teribila tragedie produsă în mai 2004, au fost distruse de un şofer turc care a a adormit la volan.
Cele două cruci dar şi fântâna ridicată în memoria tinerilor ziarişti ale căror aripi au fost frânte în urmă cu 8 ani, au fost culcate la pământ în urmă cu câteva zile, după ce şoferul unui TIR a scăpat maşina de sub control, cel mai probabil pentru că a aţipit la volan. Autovehiculul de mare tonaj s-a oprit chiar în cele două cruci, lovind şi fântâna din imediata apropiere, obiective ridicate prin efortul familiilor victimelor chiar în locul în care au pierit Elena Popescu şi Ionuţ Barbu. Acum, autorităţile din comuna Mihăileşti speră ca obiectivele să fie reparate de firma care a asigurat TIR-ul implicat în accident, cu atât mai mult cu cât nu este prima dată când monumentul este distrus.
La 24 mai 2004, o explozie avea să curme vieţile a 18 oameni între care 7 pompieri, jurnaliştii Elena Popescu şi Ionuţ Barbu şi localnici, prezenţi la locul accidentului şi care au fost surprinşi de suflul deflagraţiei. În locul dezastrului, în memoria celor ucişi de teribila explozie de la Mihăileşti, autorităţile şi familiile au ridicat un monument şi mai multe cruci.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.