Aglomeratie la farmacie 1
imagine de arhivă

Controale inedite în farmacii. Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au fost cei care au călcat pragul unităților medicale, într-o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării de produse farmaceutice.

În urma verificărilor efectuate la 7 farmacii cu sediul înregistrat pe raza municipiului Buzău s-a stabilit că în perioada 2007- 2012, agenţii economici respectivi nu au înregistrat în evidenţele contabile toate veniturile obţinute sub formă de tichete cadou de la furnizorii de medicamente, sustrăgându-se în acest mod de la plata obligaţiilor către bugetul statului.
Poliţiştii de investigare a fraudelor au verificat şi programele de calculator utilizate de agenţii economici şi au constatat că 3 societăţi nu deţineau software licenţiat.
În toate cazurile se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, poliţiştii continuând documentarea tuturor aspectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.