minor-talhar-406x250În loc să meargă la școală tâlhărește femeile în scara blocurilor.  Facem referire la un adolescent de 14 ani care a ajuns pe mâna polițieib  după ce a tâlhărit, ziua-n amiaza mare, o femeie în scara unui bloc din municipiul Buzău. Femeia a sunat la Poliție, plângându-se că un tânăr i-a smuls geanta din mână în timp ce se afla în scara blocului în care locuieşte iar polițiștii au demarat cercetările.

Imediat după primirea sesizării, în zona indicată au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care au demarat activităţile de cercetare şi investigare şi au stabilit, la scurt timp, identitatea principalului bănuit – adolescentul în vârstă de 14 ani.

Pe parcursul cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că adolescentul respectiv ar mai fi comis, în aceeaşi zi, o faptă de acelaşi gen, în dauna unei alte buzoience, în timp ce aceasta se afla în scara blocului în care locuieşte.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

În conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, adolescentul urmează a fi prezentat comisiei de specialitate în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.