Bragareasa

La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 13 poliţie rurală Smeeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că ŞERBAN MARIA, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Brăgăreasa a plecat de la domiciliu şi nu a revenit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a femeii, iar poliţiştii desfăşoară activităţile ce se impun în vederea depistării acesteia.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că ŞERBAN MARIA a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 9 octombrie a.c., în jurul orei 09.00 şi nu s-a mai întors. Ultima dată femeia a fost văzută pe un câmp, între localităţile Brăgăreasa şi Scutelnici.

Semnalmente: 1,60 m. înălţime, ochi albaştri, păr scurt alb.

Semne particulare: o cicatrice în zona abdominală, în urma unei intervenţii chirurgicale.

În momentul în care a plecat de acasă, ŞERBAN MARIA era îmbrăcată cu un pulover de culoare alb cu maro, pantaloni de culoare gri cu dungi negre şi era încălţată cu cizme de culoare neagră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de  urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.