O femeie de 58 de ani a sfârșit, miercuri seară, arsă de vie după ce ar fi luat foc în timp ce trebăluia prin bucătărie. Pentru că nimeni nu a văzut clar ce s-a întâmplat, polițiștii trebuie să facă lumină și să stabilească în ce împrejurări a murit victima, mai ales că soțul său este de părere că la mijloc ar putea fi ceva necurat. De cealaltă parte, vecinii spun că femeia obișnuia să mai bea câte un pahar în plus și, probabil, din neatenție, hainele i s-ar fi aprins de la aragaz.
Femeia de 58 de ani a fost găsită fără suflare în curtea unui bătrân pe care obișnuia să-l ajute iar cel care a făcut descoperirea a fost chiar soțul victimei.

“Eu am plecat până la un om, aici, și când am venit am găsit nenorocirea, nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Ea de la butelie nu a luat foc, de la altceva… nu sunt scurgeri de gaze, nu știu, am găsit-o trântită iar să îi fi dat cineva foc nu avea cum, decât dacă i-ar fi dat în cap ca să rămână jos acolo, să pună ceva peste ea”, a declarat Florinel Stanciu, soțul victimei.
Cu toate că varianta unei crime pare destul de greu de acceptat, polițiști au demarat o anchetă. Mai mulți criminaliști și ofițeri de la Investigații au sosit la Poșta Câlnău și i-au luat la întrebări pe toți cei care ar fi putut da relații în legătură cu tragicul eveniment. Vecinii spun însă ca nu au văzut nimic suspect în curtea unde a fost găsită victima pe jumătate arsă.
“Am venit de la muncă și când am venit am găsit-o decedată, acolo, acum, ce s-a întâmplat și în ce fel, nu știm. Nu a strigat nimeni, nu am auzit nimic, o strigătură de ajutor sau altceva…”, a declarat un vecin al victimei.
Polițiștii chemați să facă lumină în acest caz așteaptă acum rezultatele necropsiei după care, cu datele culese din teren, vor încerca să refacă filmul evenimentelor.
“Femeia prezenta arsuri pe aproximativ 45 la sută din suprafața corporală. Urmează a se efectua necropsia cadavrului pentru stabilirea cauzelor decesului iar cercetările vor continua sub supravegherea procurorului criminalist”, a declarat Nicolae Zaharia ofițer la Serviciul de Investigații Criminale Buzău.

Femeia de 58 de ani era de fel din județul Tulcea, însă de mai bine de trei ani locuia împreună cu soțul ei la Poșta Câlnău unde, împreună, munceau cu ziua ca să aibă din ce trăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.