UPDATE: Fata căzută de la geamul bucătăriei unui apartament situat la etrajul trei al unui bloc din cartierul Dorobanți este conștientă și cooperantă. Ea a ajuns la spital și, din primele date, acuză dureri la umărul drept și la coloană. Ea este supusă acum unor investigații medicale complete. Căderea i-ar fi fost amortizată de niste cabluri întinse pe deasupra depozitului pe care a cazut.

Pompierii buzoieni au fost solicitați luni seară pentru salvarea unei fetițe de 11 ani, care a căzut de la etajul trei al unui bloc din cartierul Dorobanți pe acoperișul unui depozit al unui magazin non stop. La fața locului au fost direcționate 2 echipaje ISU: unul de la intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Din primele date, fetița este conștientă și cooperantă. După ce va fi coborâtă de pe acoperișul pe care a căzut va fi predată paramedicilor si transportată la Spitalul Județean Buzău.


Potrivit vecinilor, fata care a căzut de la etaj este nevăzătoare din naștere. Poliția a deschis o ancheta și efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.