Fiscul buzoian se află pe un loc fruntaș în ce privește încasările la bugetul de stat. Buzăul s-a situat luna trecută pe locul 16 ‎între judeţele ţării și a reușit strângerea la buget a peste 620 de milioane de lei, ceea ce ‎reprezintă venituri de 106 la sută faţă de valorile impuse de Agenţia Naţională ‎de Administrare Fiscală. Cele mai mari depăsiri ale încasărilor realizate de angajații Direcției de Finanțe Buzău au fost înregistrate la bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Social de ‎Sănătate, unde s-au strîns13 milioane şi jumătate de lei. ‎

1 COMENTARIU

  1. De neimaginat.
    LASATI COPIII SA INVETE DOMNULE EDIL LOCAL CORCODEL ALEXANDRU
    Experienta pe care am trait o , la inceput de an scolar,nu pot sa spun ca nu ma asteptam dar totusi aveam unele retineri.
    ,, Elevii vor fi transportaţi de acasă spre unităţile de învăţământ şi invers. Transportul va fi asigurat tot timpul anului şcolar, indiferent de condiţiile meteorologice. ,, D le edil local de ce copilul meu nu poate beneficia de transport? De ce ati interzis ca acest copil de 7 ani, eleva cls I sa se bucure de primul an de scoala?De ce d le?Va raspund tot eu…din cauza ca ati politizat scoala , iar unii parinti au ales scoli mult mai bune pentru copiii lor.Este o boala cronica in Nehoiu care a aparut odata cu alegerea dvs in fruntea orasului.Siguranta copilului meu a fost pusa in pericol atunci cand dvs. ati ordonat ca acest copil sa fie lasat in STRADA la 300 m distanta de casa.Dar a avut un inger pazitor-o d na invatatoare-.careia ii multumesc din tot sufletul meu de MAMA.
    Indiferent de sacrificiile pe care le vom face, copilul meu va invata la scoala pe care am ales o , scoala cu dascali vechi ,cu prestigiu care isi dau toata silinta si am tot respectul pentru dansii.Niciodata nu am sa sacrific demnitatea si viitorul copilului meu pentru voturile pe care le doriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.