Florin COLGIU

PNL Buzău l-a suspendat pe Florin Colgiu din partid. Decizia a venit după ce Colgiu a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției Capitalei, fiind acuzat de complicitate la luare de mită în cazul în care nașul său de cununie, președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, a fost reținut la rându-i pentru luare de mită în formă continuată.
Colgiu era șef al TNL Buzău de acum 7 ani și vicepreședinte al TNL central din anul 2013. El are 36 de ani, fiind deținătorul unei firme care se ocupă cu comerțul cu utilaje.
Iată comunicatul remis duminică de PNL Buzău referitor la suspendarea lui Florin Colgiu:

”Biroul Politic Județean al PNL Buzău a luat decizia suspendării din partid, până la clarificarea problemelor cu justiția , a dlui. Florin-Mădălin COLGIU, membru al acestui organism.
Precizăm că, în conformitate cu prevederile tranzitorii ale statutului PNL ca urmare a fuziunii dintre PNL și PDL, există posibilitatea operării de modificări în structurile de conducere paritare ale celor două foste partide, structuri ce asigură împreună conducerea tranzitorie a noului partid”, scrie PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.