Constantin BOSCODEALA
Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, spune că aşteaptă rezultatele anchetei DNA pentru a putea comenta situaţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Cristinel Bîgiu, reţinut pentru luare de mită şi care a devenit membru PSD în septembrie, în baza OUG 55, după ce timp de 17 ani a fost în PNL.
Contactat, duminică, de corespondentul MEDIAFAX pentru a comenta situaţia lui Cristinel Bîgiu, reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită, preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, s-a arătat extrem de rezervat, spunând că preferă să aştepte rezultatele anchetei înainte de a se pronunţa.
”Nu pot să comentez în niciun fel. Să aşteptăm rezultatele anchetei în justiţie”, a spus Constantin Boşcodeală, care este şi primar al Buzăului din anul 1996.
Cristinel Bîgiu a devenit membru PSD în urmă cu mai puţin de două luni, când a părăsit PNL în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului care a permis migraţia aleşilor locali de la un partid la altul fără a-şi pierde funcţiile.
Astfel, în 18 septembrie, Bîgiu a anunţat că s-a înscris în PSD alături de 18 primari liberali din judeţ şi de alţi şase edili de la PDL, susţinând că a luat această decizie pentru binele judeţului.

MEDIAFAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.