Cristi BIGIU
Potrivit unor surse judiciare, directorul Direcției de Dezvoltare Regională din cadrul Consiliului Județean Buzău, Dragoș Cojocea, ar fi fost cel care ar fi întocmit proiectele referitoare la strategia județului Buzău, acesta fiind și cel care identifica apoi firme dispuse să și le asume. O astfel de firmă ar fi Asociaţia pentru dezvoltare, cultură şi antreprenoriat din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, care ar fi facturat proiectele privind strategia de dezvoltare și ulterior ar fi virat jumătate din bani către directorul Dragoș Cojocea pentru a-i fi dați președintelui Consiliului Județean.
De asemenea, parte în dosar pare să fie și un fost consilier județean PSD din Călărași, Gabriela Bădică, în prezent director executiv al Fundației Școala Română de Afaceri, filiala Călărași, care a recunoscut că a avut relații contractuale cu Consiliul Județean Buzău fără a preciza însă natura acestora.
”Vă rog să nu mă întrebați și dacă ar fi să fiu inculpată în dosar oricum nu aș face declarații pentru că ancheta e în desfășurare. Am avut relații contractuale cu Consiliul Județean Buzău, am făcut cursuri pentru CJ Buzău, prin fundația Școala Română de afaceri, am făcut proiecte pentru CJ Buzău, nu mă întrebați prin ce firmă că nu are rost să vă spun acum”, a spus Gabriela Bădică pentru Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.