Fostul președinte al echipei de handbal feminin a Buzăului Ștefan Miloș a murit, duminică seara în urma unui stop cardio-respirator survenit în noaptea de duminică spre luni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Miloș, în vârstă de 69 de ani, a ajuns la spital cu probleme respiratorii fiind suspect de infecție cu Sars Cov-2 iar problemele s-au agravat iar medici nu l-au mai putut salva.
Stefan Milos a fost testat pentru infecția cu noul coronavirus iar rezultatele urmează să fie gata în cursul zilei de marți.
Ștefan Milos s-a ocupat de majoritatea echipelor de handbal feminin ale Buzăului de după anii 90. Fie ca a fost vorba de Filvatex, Astral Poșta Câlnău, HC Municipal Buzău sau Gloria, Miloș s-a implicat în buna funcționare a echipelor fie din postura de antrenor fie din cea de președinte în tandem cu Romeo Ilie.

„A fost unul din cei mai buni prieteni ai mei care a trăit pentru handbal și am trecut prin ce a fost mai greu. Am vorbit cu el ultima dată sâmbătă seara, duminică dimineață s-a internat la spital și azi dimineață am aflat că s-a prăpădit. Avea semne de răceală și luase hotărârea să se testeze pentru Covid-19.A fost un sufletist”, a spus antrenorul Romeo Ilie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.