Un transport agabaritic de 238 de tone a plecat joi după amiază din Buzău, urmând să ajungă la Constanța de unde va pleca în Statele Unite ale Americii. Utilajul care a fost încărcat într-un trailer face parte dintr-o ansamblu de 4000 de tone pe care societatea Heurtey Petrochem Manufacturing S.A. l-a executat într-o perioadă de șase luni pentru un client din Statele Unite.
Transportul agabaritic care a plecat de la Buzău joi după amiază va ajunge la Oltenița prin București, de unde va fi încărcat pe o barjă și va ajunge în Portul Agigea din Constanța. Apoi, piesa va fi transportată în SUA pe cale maritimă.
”Este un utilaj mai complex care face parte dintr-o furnitură de 4000 de tone pe care societatea noastră a executat-o într-o perioadă de 6 luni pentru un client din SUA. Eram demult cunoscuți n Europa, în Europa de Vest și ne bucurăm că am ajuns și în America. Acest client din Ohio pe care îl avem alături de noi ne dă putere, am realizat o comandă de 4000 de tone în șase luni si cu standarde de calitate exigente. Asta a făcut să obținem o altă comandă într-o perioadă următoare, avem al doilea contract pe care trebuie să-l onorăm până în noiembrie. Piesa de azi are o mărime de 26 de metri lungime și 238 de tone”, a declarat Dan Sabo, manager de producție Heurtey Petrochem Manufacturing S.A.
Trailerul care transportă piesa de 238 de tone se va deplasa cu o viteză de 30-40 de km pe oră, pe traseu fiind instituite restricții de circulație.
”Sperăm ca fără alte probleme să ajungem mâine dimineață la prima ora să ajungem in port. Este un transport complicat din cauza dimensiunilor si a greutății, este un trailer de 24 de axe, dar e foarte bine pregătit, ne pregătim de două luni pentru acest proiect. Viteza de deplasare va fu în funcție de trafic, de ce ne impune poliția, probabil 30-40 km la ora ,sunt piese sensibile, clientul ne a pus traductoare si senzori de vibrație așa că va trebui să mergem cu grijă”, a declarat Marius Tudose director Divizie Transport Felbermayr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.