Ediția din 2013 a balului organizat de Clubul Rotary Buzău a fost un succes. O spun sumele strânse la finalul evenimentului caritabil ce a avut loc, vineri seara, la restaurantul Grand din municipiu în urma căruia s-au strâns peste 340 de milioane de lei vechi dar și medicamente și hrană în valoare de 30.000 de euro.
„Mă bucur că nici nu a început balul și nici nu au avut loc licitațiile și o societate, Torrent Pharma ne-au donat medicamente de 26.000 de euro pentru bătrâni și copii nevoiași iar societatea Pharma Food ne-a donat la fel hrană pentru oamenii nevoiași. Pe lângă aceste donații va mai fi o licitație de obiecte de artă care sperăm să mai aducă ceva bani pentru a ajuta cu medicamente sau dispozitive medicale bătrânii cu pensiile mici și copii care au nevoie de ajutor”, a declarat Beno Gldstein, președintele Club Rotary Buzău
Probabil cea mai așteptată parte a balului organizat de Club Rotary a fost licitația de obiecte de artă care licitație la care au participat însă aceiași ”clienți” ca și în anii trecuți. Deși sala a fost plină de oameni de afaceri care au cotizat pentru aparticipa la eveniment cei care s-au luptat pentru a pune mâna pe un obiect de artă scoase la licitație au fost senatorul Constantin Popa, consilierul local Silviu Roșioru, administratorul Tess Club, Sorin Cristea, oamenii de afaceri Adrian Constantin, Gigi Doloiu și Romeo Volert dar și viceprimarul Fănică Bârlă care se poate mândri că este posesorul unei flote impresionante după ce a achiziționat două corăbii în valoare de 900 și respectiv 850 de euro care se adaugă altor două machete cumpărate în anii anteriori tot la evenimente similare.
Printre invitații prezenți la ediția din 2013 a balului caritabil organizat de Club Rotary Buzău s-au aflat Oana Sârbu, Laurențiu Cazan, Tatiana Răduță, Florin Bonea și o parte a Trupei Distractis repectiv Florin Constantin și Cristian Grețcu.
De asemenea la eveniment au participat primarul Constantin Boșcodeală, senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul Marcel Ciolacu precum și alți consilieri locali, județeni și oameni de afaceri din Buzău.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Mai nea Fanica, de banii astia puteai sa cumperi jucarii si haine pentru copiii din orfelinate si paturi si medicamente pentru batranii abandonati in azile, daca voiai sa arati ca ai Dumnezeu. Ce trebuia sa te dai mare si sa bagi bani in conturile masoneriei romane, ca toti umflatii si preaplinii de acolo? Sa va fie rusine, nesatuilor, poporul asta geme de saracie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.