Aproape 400 de membri și simpatizanți ai PDL au participat, astăzi, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, la festivitatea de lansare a celor 10 canddați ARD la parlamentarele din 9 decembrie. Gazda ceremoniei a fost președintele PDL Buzău, Cezar Preda, cel care a prezentat fiecare candidat în parte și care i-a invitat apoi pe candidați să spună în fața celor prezenți ce îi mână în lupta pentru câștigarea unui fotoliu de parlamentar.
„Nu e timp de lamentari, nu e timp de pesimism, obligația noastră este să facem tot ceea ce depinde de noi să schimbăm și să pornim lucrurile ”, le-a transmis liderul PDL, Cezar Preda simpatizanților.
Dacă fostul prefect, inginerul Paul Beganu, a declarat că s-a hotărât să candideze pe Colegiul 2 Senat având în vedere că ar cunoaște „peste 70 la sută din colegiu chiar la nivel de tarla” și că cel mai potrivit lucru ar fi să candideze acolo unde cunoaște foarte bine problemele oamenilor, ceva mai puțin convingător a fost candidatul ARD de pe Colegiul 2 de deputați. Fost candidat la Primăria Vintilă Vodă, responsabilizat acum pe Colegiul 2 de deputați, Gavril Văsâi, și-a încheiat discursul ținut în fața alegătorilor PDL rugându-i pe șefii de organizații din colegiul pe care a fost desemnat să candideze să rămână după ședință pentru a-i putea cunoaște.
„E un colegiu foarte mare cu 27 de comune dar mergem mai departe pentru că suntem rezistenți. Am rugămintea ca reprezentanții comunelor din acest colegiu să rămână două minute pentru că, spre rușinea mea, nu-i cunosc pe toți”, a declarat candidatul ARD pe Colegiul 2 de deputați, Gavril Văsâi.
Finalul i-a aparținut liderului PDL Buzău, Cezar Preda, care i-a îndemnat atât pe candidați cât și pe simpatizanți să se bată pentru fiecare vo la alegerile din 9 decembrie.
„Ați văzut luptele spartane când o armată de 300 se opunea unei armate de 100.000. Să vină, să ne dea lecții(nr. candidații USL) dar noi trebuie să ne batem pentru fiecare vot pentru că de noi depinde repornirea României și de noi depinde ceea ce va însemna România de mâine. Eu, Cezar Preda, nu îmi e rușine de nimic din ceea ce am făcut în Parlamentul României. Sunt unul dintre politicienii care m-am certat și cu Zeus când a trebuit să se facă dreptate, pentru că așa este corect. Poate am fost obraznic, poate nu trebuia să fac asta, să-mi critic colegii de Guvern, dar asta mi-a fost firea, asta simțeam eu, că ceva nu e în regulă, ce puteam să fac, să îmi iau vorbele înapoi?”, a încheiat deputatul Cezar Preda.

Candidații ARD Buzau:

SENAT

Colegiul 1 – Ion NASTEA
Colegiul 2 –Paul BEGANU
Colegiul 3 –Raul FLORESCU

CAMERA DEPUTAȚILOR

Colegiul 1 –Ion COMAN
Colegiul 2 –Gavril VĂSÂI
Colegiul 3 –Georgian CALOTĂ
Colegiul 4 –Valeriu ALECU
Colegiul 5 –Florina STOIAN
Colegiul 6 –Ciprian COMAN
Colegiul 7 –Cezar PREDA

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Ciprian Coman este de profesie avocat ,si candideaza in colegiul 6.este un baiat de bani gata care ii plac cluburile si distractiile foarte mult,si din punctul meu de vedere acest om nu are cum sa ne reprezinte in parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.