Cea mai mare expoziție de dinozauri din Estul Europei s-a deschis vineri la Buzău, evenimentul fiind organizat de GTC România în colaborare cu National Geographic, 16 machete ce înfățișează dinozauri de diferite mărimi fiind expuse într-un spațiu al unui mall din Buzău.
Expoziția inaugurată vineri este accesibilă publicului gratuit timp de 18 zile, în perioada 1-17 august. Evenimentul, cel mai de amploare de acest gen din Estul Europei, se desfășoară sub numele ”Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză” și se adresează, potrivit organizatorilor, celor mici dar și celor mari, pasionați de cunoaștere și aventură.
Vizitatorii invitați să guste din plăcerile unei incursiuni în timp și spațiu în era dinozaurilor pot admira începând de vineri, la Buzău, 16 machete de diferite dimensiuni, ajungând până la 3-4 lungime, care înfățișează diverse specii de dinozauri. Potrivit organizatorilor, machetele respectă întru totul dimensiunile și forma reptilelor care au trăit în urmă cu milioane de ani în urmă. În plus, fiecare exponat vine în expoziție cu o coloană sonoră, răcnetele animalelor făcându-se auzite în întreg centrul commercial, spre surprinderea vizitatorilor.
Aceiași organizatori transmit vizitatorilor că în incinta expoziției este amenajat un spațiu pentru fotografii în care doritorii își pot face selfie cu dinozaurii.
La deschiderea expoziției de vineri au luat parte autorități buzoiene și zeci de copii însoțiți de părinți și bunici, care au admirat îndelung reptilele expuse.
Expozitia este însoțită de o campanie de vânzări cu premii tematice și de o serie de activități pentru copii ce constau în: ateliere de creație, facepainting, modelare baloane, concursuri de desen, spectacole tematice de muzică și dans, ateliere de creație ți decupaje dinozauri.
Totodată, cei prezenţi vor putea viziona şi filmuleţe tematice, accesul fiind gratuit pe perioada celor 18 zile de expoziție.
” Este un eveniment de amploare pentru orașul Buzău și nu numai. Este rezultatul parteneriatului avut cu National Geographic, un parteneriat de lungă durată. Este o expoziție superbă, e o multitudine de machete foarte asemănătoare dinozaurilor. Noi vom oganiza și activități pentru copii, ateliere de creație, de modelaj, concursuri, pt cei mici dar evenimentul se adresează și celor mari deopotrivă”, a declarat vineri Raluca Comăescu, manager local GTC Buzău.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.