Geta BURDUCEA
Inspectoratul Școlar Buzău are începând cu data de 1 august un nou inspector general. Este vorba despre Geta Burducea, care în ultimii doi ani s-a aflat pe postul de inspector general adjunct, ocupându-se îndeaproape de situația învățământului buzoian. Cum din mai 2012 Burducea a fost mâna dreaptă a generalului Dumitru Ene e lesne de dedus că funcția în care a fost învestită vineri nu este o pălărie prea mare pentru ea.
Geta Burducea a fost numită șef al învățământului buzoian prin ordin al ministrului Educației, urmând ca în zilele următoare să fie ales și un adjunct care să întregească echipa de conducere de la nivelul iȘJ Buzău. Printre numele vehiculate pentru această funcție se numără cel al Nelei Wamsiedel, fosta directoare a Liceului CFR actualmente inspector de management, dar și inspectorii Palcău, Moșneaga se află în cărți pentru postul de adjunct. De asemenea, pe masa ministrului Educației se află o propunere care însă în mod cert nu va avea finalitate cu Ionel Meiroșu pentru postul de inspector general adjunct. Cum Meiroșu este membru PNL, este puțin probabil ca ministru să ia în calcul o asemenea variantă.
”O să continui proiectele pe care le-am demarat împreună cu fosta conducere pentru că am fost coautoare la această strategie, sper să avem o relație mai bună cu colegii din sistem, cu părinții, cu elevii. Să reușim să creștem calitatea actului educațional din învățământul buzoian și mă bazez pentru atingerea acestui obiectiv pe echipa de inspectori, pe directori și pe reprezentanții comunității locale fără de care nu putem să funcționăm” a declarat vineri pentru Observatorul buzoian, noul general al IȘJ Buzău, Geta Burducea.
Odată cu ordinul de numire în funcția de șef al IȘJ Buzău a Getei Burducea, Dumitru Ene, care actualmente se află în concediu, va reveni la catedră, la Liceul Pedagogic.
Geta Burducea a fost învățător, apoi profesor la Grupul Școlar de Meserii și Servicii, apoi a predat discipline economice la Colegiul Hasdeu. A fost inspector pe învățământ primar în perioada 2006-2010 iar inspector general adjunct al IȘJ Buzău a fost din mai 2012 și până la 1 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.