La cei 51 de ani, Gheorghiţă Rădulescu(Spartac Poşta Câlnău) este unul dintre veteranii Ligii a IV-a buzoiene. În trecut, cel sus amintit a fost şi finanţatorul echipei iar acum se află în dublă postură:antrenor şi jucător. Rădulescu este un cunoscut om de afaceri din localitate pentru care fotbalul înseamnă foarte mult. Dovadă şi faptul că deşi în urmă cu doi ani renunţase să mai joace preferând să rămână doar antrenor, de curând a decis să revină pe teren pentru a fi alături de tinerii săi jucători.
,,Ce era să fac? M-am apucat să joc din nou la acest nivel mai ales că a fost şi dorinţa băieţilor de la echipă. Noi mai jucam la sală şi mereu îmi spuneau că dacă aş fi lângă ei în teren la meciurile din campionat ar prinde mai mult curaj. Atunci am hotărât să revin la echipă însă pentru asta m-am pregătit în iarna şi am ţinut chiar şi dietă reuşind să dau jos vreo 12 kilograme. Doar trebuia să fiu într-o formă fizică bună. La noi se joacă doar de plăcere chiar dacă echipa se află în plutonul fruntaş al seriei. Avem ca obiectiv creşterea jucătorilor şi să demonstrăm că şi la acest nivel se poate juca un fotbal frumos care să-i atragă pe spectatori”, ne-a declarat Gheorghiţă Rădulescu.
Acesta evoluează pe postul de mijlocaş iar în partida pe care Spartac Poşta Câlnău a disputat-o sâmbătă în deplasare cu Victoria Boboc şi câştigată cu 2-1, a intrat în minutul 65 şi a fost coautor la golul doi marcat chiar de nepotul său, Alin Rădulescu.

1 COMENTARIU

  1. ASCULTA RADULESCU

    OCUPA-TE DE AFACERILE CU RESTAURANTUL SI FOTBALUL??:-)?????
    LASA VICTIMELE ACCIDENTELOR IN PACE SI NU INTRA IN MAFIA ACCIDENTELOR COLABORAND CU SRL DE INFORTUNISTICA RUTIERA SAU AVOCATEI DIN ITALIA! INTERMEDIARULEEEEER

    INTERMEDIARULEEEEERRR RAFULESCU MAFIOTUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.