UPDATE:

Incendiul izbucnit, astăzi, în curtea IPJ Buzău a avut drept cauză un scurtcircuit electric.

În urma incendiului au fost distruse prin ardere sau topire obiecte de mobilier, un calculator (unitate centrală, monitor, tastatură şi sursă de alimentare), un laptop, două aparate stabilock, staţii de emisie-recepţie portabile, un wattmetru, un osciloscop, două surse de alimentare şi alte piese electronice, fără a fi afectată capacitatea operativă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Valoarea pagubelor urmează a fi stabilită în urma inventarierii.

Un incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 13.00, la un atelier aflat în incinta Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Atelierul, destinat reparării tehnicii de calcul, a fost cuprins de flăcări din cauze deocamdată neelucidate iar pompierii veniți la fața locului au acționat cu două autospeciale timp de aproximativ 30 de minute.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu, în atelierul situat la parterul clădirii administrative din curtea IPJ Buzău nu se afla nici o persoană la momentul izbucnirii incendiului iar ușa era încuiată.
„Imediat după izbucnirea incendiului s-au luat măsuri de oprire a alimentării cu energie electrică și gaze și au fost anunțați pompierii de la ISU Buzău. În incintă se aflau mai multe unități centrale, monitoare și stații de emisie recepție iar o estimare exactă a pagubelor va putea fi făcută după finalizarea cercetării la fața locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu.

 

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.