GALERIE FOTO: Peste 2500 de buzoieni au participat la megaspectacolul „Din Suflet Românesc”

5

Peste 2500 de buzoieni au asistat, sâmbătă seara, la Spectacolul Folcloric „Din Suflet Românesc”, organizat de Primăria municipiului Buzău, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Show-ul programat să înceapă la ora 17.00 a fost deschis de Grigore Leșe iar pe parcursul a mai bine de patru ore pe scenă au urcat zeci de soliști, dansatori și instrumentiști care au încins și la figurat atmosfera din Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

La eveniment au luat parte zeci de primari din Buzău, peste 100 de invitați din Republica Moldova dar și parlamentari ai partidului de guvernământ în frunte cu liderul PSD Buzău Marcel Ciolacu, Ionela Dobrică, Sorin Lazar, Liliana Sbârnea sau Sebastian Radu.

Au evoluat în fata spectatorilor orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, Ion Paladi, Ansamblu ,,Ștefan Vodă”, Grigore Lese, Benone Sinulescu, Laura Lavric, Nemuritorii, Sava Negrean Brudașcu, Traian și Valeria Ilea și Ansamblul de dansuri Transilvania.

De la evenimentul care a adunat în Sala Sporturilor peste 2500 de oameni nu au lipsit nici micile incidente medicale. Puțin după debutul recitalului lui Benone Sinulescu, unei femei cu afecțiuni cardiace i s-a făcut rău și a fost transportată cu o ambulanță SAJ la spital iar spre final, tot o femeie a alunecat pe scări și a căzut, alegându-se mai mult cu o sperietură. Și în acest caz, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și  SMURD au acționat prompt pentru rezolvarea situației.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.