Un avion de linie a tranzitat astăzi județul Buzău în drumul său către Ploiești. Este vorba despre un Boing 737 pe care o firmă din Ploiești l-a câștigat la o licitație și pe care vrea să-l transforme în cafenea.
Boeingul ce măsoara 37 de metri lungime, 7 metri lătime, 5,2 m în înălțime și cântărește 49 de tone, va ajunge la destinație pe un trailer pe o rută aleasă cu atenție, pentru a perturba cât mai puțin traficul. Ruta aleasă împreună cu autoritățile este: Bacău – Buzău – Mizil – Ploiești (DN 2, DN 1B, centura Ploiești, DN1 si DN 72).
Odată ajuns în parc, avionul va fi reasamblat și recondiționat pentru a găzdui o cafenea ce va oferi o perspectivă de 360 de grade asupra întregului parc PLOIESTI WEST. Această cafenea va face parte din zona business a parcului PLOIESTI WEST, unde în viitorul apropiat urmează să fie amenajate o clădire de birouri, un restaurant și o stație de alimentare cu carburant. Cafeneaua este dedicată atât angajaților companiilor din parc cât și celor aflați în trecere, interesați să experimenteze ceva inedit. Cafeneaua In Avion va deveni un reper pentru întreaga zonă și va fi accesibilă direct din autostrada A3 ce urmează să fie finalizată, întrucât PLOIESTI WEST PARK va avea o conexiune directă cu autostrada.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.