Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României s-a întâlnit, marți dimineață, cu conducerea Primăriei Buzău, a Consiliului Județean și a Prefecturii, în cadrul unei vizite oficiale pe care o desfășoară timp de două zile în județul Buzău. După întâlnirea cu oficialitățile județului, Principele Nicolae a poposit la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu unde a fost întâmpinat de directorul liceului Ionel Banu și de mai mulți elevi dornici să-l cunoască. După un tur al colegiului sub supravegherea directorului Ionel Banu și a viceprimarului Sebastian Radu, membrul Casei Regale a poposit în biblioteca unității de învățământ unde a discutat, preț de câteva zeci de minute, cu elevii Colegiului, în limba Engleză. Elevii i-au prezentat Principelui Nicolae al României date despre activitatea colegiului și l-au invitat să participe, asemenea altor membri ai Casei Regale, la una din festivitatea de absolvire a promoțiilor viitoare.
La rândul său, Principele Nicolae al României s-a declarat impresionat de instituția de învățământ și a apreciat că România s-a schimbat mult în bine comparativ cu anii trecuți.
În final, Alteța Sa Regală, Principele Nicolae al României, a primit din partea liceului o diplomă și o medalie și a semnat în Cartea de Onoare a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu.
Vizita reprezentantului Casei Regale în municipiul Buzău va continua și după amiază, urmând ca miercuri, Principele Nicolae să viziteze municipiul Râmnicu Sărat.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.