UPDATE: Femeia de 35 de ani a fost transferată la Spitalul Floreasca din București. Ea este în stare critică, cu multiple leziuni în spate și picior. Femeia care a pierdut mult sânge are inclusiv un plămân perforat. La Floreasca, ea va fi internată în secția de chirurgie toracică.

Un bărbat de 40 de ani din comuna Gherăseni și-a pus capăt zilelor după ce și-a înjunghiat soția în urma unui scandal iscat din pricina geloziei.
Cei doi s-au luat la ceartă luni iar într-un moment de nebunie, bărbatul și-a înjunghiat nevasta în vârstă de 35 de ani. Ulterior, omul a mers într-o anexă a gospodăriei unde s-a sinucis. În urmă, rămâne un băiat de 10 ani care în mod cert va fi traumatizat tot restul vieții de ce i-a fost dat să vadă.

Vecinii cuplului povestesc că toate relele în această familie se trag de la gelozia de care suferea bărbatul de 40 de ani. Oamenii spun că omul nu-și lăsa nevasta singură nici până la magazin. Spiritele între cei doi s-ar fi încins la maxim după ce femeia s-ar fi decis să plece în Spania. Vrând să o aducă cu orice preț înapoi, bărbatul i-a telefonat, amenințând-o că se va sinucide și că-și va omorî și băiatul de 10 ani. Speriată că bărbatul și-ar putea pune în practică amenințările, femeia a făcut cale întoarcă acasă unde certurile au reînceput. Așa s-a întâmplat și luni când o ceartă obișnuită s-a transformat într-o tragedie.
Femeia a fost înjunghiată de soțul ei cu un cuțit, de mai multe ori, în zona spatelui și în picior după care s-a sinucis. Rănită și îngenunchiată de durere, buzoianca a avut puterea să iasă din casă pentru a cere ajutor cuiva. Femeia și-a scos singură cuțitul din spate după care a căzut secerată la pământ, în plină stradă. Femeia a fost găsită de vecini care i-au aprins o lumânare la căpătăi, după care până la venirea ambulanței, polițiștii i-au acordat primul ajutor.
Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Județean Buzău unde medicii încearcă să o salveze. Ea are multiple leziuni în spate și picior, având inclusiv un plămân perforat. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire și nu exclud transferul cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.