GreenGroup, prin intermediul diviziei de reciclare electronice, GreenWEEE International, împreună cu Asociația ROTA, anunță ultima inițiativă de implicare și susținere a comunității prin donația a 48 de telefoane mobile și tablete către Complexul de Servicii Comunitare nr.9 din Buzău.

Această inițiativă face parte din angajamentul GreenGroup de a sprijini comunitățile locale și de a promova economia circulară prin utilizarea responsabilă a resurselor. Echipamentele donate au fost achiziționate de la Klap.ro, o companie specializată în recondiționarea echipamentelor electronice, ceea ce contribuie la prelungirea duratei lor de viață și la reducerea impactului asupra mediului.

Marius Costache, Director General GreenWEEE, a declarat: ” Este, cu adevărat, unul dintre cele mai minunate gesturi pe care le putem realiza ca adulți: să oferim copiilor lucruri necesare, utile, care, pentru mulți dintre noi, sunt considerate obișnuite și ușor de obținut. Prin acest gest, nu numai că aducem bucurie, dar le arătăm că fiecare efort, indiferent cât de mic, poate aduce o schimbare semnificativă în experiența lor de viață”.

Fiecare copil a primit un telefon, iar atunci când aceste echipamente vor necesita în cele din urmă reparații sau vor ajunge la finalul ciclului de viață, GreenWEEE asigură că vor fi preluate și reciclate în mod responsabil la fabrica din Buzău.

Citat Roxana Manole, Director Centru ”Copiii și tinerii rezidenți în cadrul CSC nr. 9 Buzău sunt foarte fericiți în urma acestei inițiative. Și noi suntem încântați, în special pentru că gestul a adus bucurie, o zi plină de zâmbete, de fericire și emoții frumoase. Totodată, ne exprimăm recunoștința pentru gestul de atenție, dar și util.”

De asemenea, reprezentantul ROTA a declarat: ”Suntem onorați să facem parte din acest proiect alături de GreenWEEE si Klap, doi pionieri ai economiei circulare. Împreună, am demonstrat că prin colaborare și acțiuni coordonate, putem transforma ideile în realitate și să aducem o schimbare pozitivă în comunitate. Inițiativa de față evidențiază faptul că angajamentul social și preocuparea pentru mediul înconjurător se pot contopi în beneficiul comunității”, Cristina Neacșu, Secretar al Asociației ROTA.

În cadrul acestui proiect, reprezentanții Klap.ro au donat 2 laptopuri, extrem de utile pentru activitățile de grup realizate de către tutorii și elevii din centru.

Cristian David, CEO & Fondator Klap, a declarat: ”La Klap, credem în puterea tehnologiei de a schimba vieți și în importanța economiei circulare de a proteja planeta. Suntem onorați să facem parte dintr-o inițiativă care îmbină aceste două valori fundamentale, aducând schimbare și sustenabilitate în comunitatea locală.”

În continuare, GreenGroup va continua eforturile în direcția susținerii comunității și a protejării mediului, încurajând schimbările pozitive pe termen lung. Această inițiativă reprezintă doar un pas în cadrul unei călătorii mai mari de a întreprinde acțiuni responsabile pentru binele tuturor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.