Ziua Armatei României a fost sărbătorită, miercuri, la Cimitirul Eroilor din Siriu în prezența unui public numeros format, pe lângă militari din Garnizoana Buzău, din localnici, elevi de la școlile din zonă, autorități locale și  județene dar și un reprezentant al primului ministru Marcel Ciolacu venit special de la București pentru a transmite militarilor buzoieni mesajul premierului.

Militarii buzoieni au organizat la Siriu un ceremonial militar și religios urmat de o depunere de coroane la Monumentul Ostașului Necunoscut  iar pe parcursul manifestării aeronavele Bazei de Instruire a Forțelor Aeriene de la Boboc au survolat zona.

După lăsarea întunericului, militarii buzoieni s-au strâns în Piața Dacia unde  au asistat la un miniconcert susținut de muzica militară a Diviziei 2 Infanterie „Getica” urmată de o ceremonie de retragere cu torțe  menită a cinsti memoria militarilor căzuți pe câmpul de luptă.

3 COMENTARII

  1. […] Ziua Armatei României a fost sărbătorită, miercuri, la Cimitirul Eroilor din Siriu în prezența unui public numeros format, pe lângă militari din Garnizoana Buzău, din localnici, elevi de la școlile din zonă, autorități locale și  județene dar și un reprezentant al primului ministru Marcel Ciolacu venit special de la București pentru a transmite militarilor buzoieni mesajul premierului, scrie observatorulbuzoian.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.