Sfârșit îngrozitor pentru o tânără ingineră din Buzău. În vârstă de 26 de ani, femeia a sfârșit sugrumată de cel cu care avea o relație, pe ascuns, un individ agresiv, pe care oamenii din localitatea Cernătești îl cunosc ca pe un cal breaz, un fost pușcăriaș de care lumea se temea.
Cei doi aveau o idilă pe ascuns, deși individul era căsătorit și era tatăl unui copil. Lumea vorbea prin sat de ce se întâmplă între tânăra ingineră și fostul pușcăriaș, însă nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ.
Tânăra, ingineră la o firmă de construcții, locuia în Buzău însă aproape week-end de week-end venea în Cernătești pentru a-și ajuta bunica neputincioasă. În noaptea de sâmbătă spre duminică însă, fata și-a găsit sfârșitul, sugrumată de cel cu care se întâlnea pe ascuns.
Duminică dimineață, individul a sunat la 112 și a anunțat că vrea să se omoare, însă, și mai cutremurător a fost anunțul comiterii unei crime. Ulterior, individul i-a condus pe polițiști exact la locul crimei. Trupul tinerei de 26 de ani a fost găsit ascuns între crengi, în pădure, într-o zonă greu accesibilă.
Se pare că cei doi s-au întâlnit undeva în sat, poate la discotecă, au mers apoi în pădure cu mașina victimei, au parcurs circa 2 kilometri pe jos, și apoi s-ar fi luat la ceartă. Motivul crimei le este oarecum neclar anchetatorilor, însă din datele existente până acum se pare că tinerii s-au luat la ceartă, bărbatul a amenințat că-și pune capăt zilelor iar ea ar fi încercat să-l oprească, în final, tânra sfârșind sugrumată.
„Din primele cercetări rezultă ca principalul suspect ar fi bărbatul cu care aceasta întreținea relații intime. În dimineața acestei zile, bărbatul a sunat la 112 anunțând că ar
dori să se sinucidă și în același timp că ar fi comis un omor.” a declarat comisar șef Nicolae Zaharia de la IPJ Buzău.
Localnicii din Cernătești sunt îngroziți de cele întâmplate.
”Ar fi stat de vorbă cu niște vecine ale ei până aproape de 12.00-1.00 noaptea, a stat de vorba și pe urmă ar fi plecat la discotecă, zice cineva că ar fi ajuns pe la discotecă și de acolo posibil că a luat-o pe ea cu mașina și de acolo când au venit ce or fi făcut au ajuns cu mașina pe pietrișul ala, acolo ar fi ramas fără benzină și cum o fi adus-o de acolo până aici nu pot să îmi dau seama, pe picioarele ei, pe…”, a declarat Constantin Marcu, un localnic.
Bărbatul acuzat de omor este căsătorit și are un copil de câțiva anișori. Soția lui nu a bănuit nicio clipă că acesta are o relație cu o alta femeie chiar dacă în sat se vorbea de asta.
”Eu nu am știut de relația lor, eu nu am știut unde a plecat el aseară, mi-a zis că iese până la drum că l-a sunat cineva și el nu a mai venit și dimineața m-a sunat și mi-a spus ce s-a întamplat. Nu am bănuit nimic, nu știam de relația lor”, a declarat după teribila crimă Roxana Enache, soția celui acuzat că a omorât-o pe tânăra ingineră.
Bărbatul acuzat de omor scăpase din închisoare în urmă cu 2 ani, unde își executase pedeapsa pentru comiterea unui furt. Acum, el se va întoarce din nou după gratii, riscând 25 de ani de temniță.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Criminalul avea probleme psihice grave aşa că nu m-a surprins deloc când am aflat ce a făcut… de mic copil omora câini şi pisici de unde i s-a tras porecla „câinarul” maică-să poartă toată vina că nu a fost in stare să-l ţină sub control şi tratament de specialitate, acum o întreaga familie şi localitate e distrusă din cauza asta, sper să fie condamnat la închisoare pe viaţă şi maică-să să ardă in iad pentru că a încercat sa-i ia apărarea până in ultimul ceas unui criminal, păcat de copilul de-i rămâne pe urmă că a început deja la doar 4 ani să aibă apucăturile violente a lu’ taică-său… şi Dumnezeu s-o ierte pe Alina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.