Șefii din Palatul Comunal au anunțat, la ultima conferință de presă, că investiţiile în sistemul de iluminat public al oraşului sunt pe final.

Conform primarului Constantin Boșcodeală, ultimele lucrări de amenajarea a rețelelor de iluminat se desfășoară în această perioadă în zona Barierei Brăila și Zona Industrială.”Iată că reușim ultima parte care nu era iluminată public din Buzău să fie rezolvată.  Este vorba despre Bariera Brăilei și Zona Industrială. Bariera Brăilei a fost rezolvată complet până la punctul de ieșire din municipiu, inelul de zona se închide dinspre Bariera Brăilei spre Strada Aurel Vlaicu, unde vom închide această investiție. Investiția s-a derulat pe durata a cinci ani prin concesionarea serviciului public și a cuprins atât reabilitare, întreținere și modernizare dar și chestiuni noi cum ar fi iluminatul stadionului”, a spus primarul Boșcodeală.

Firma care s-a ocupat de asigurarea iluminatului public în Buzău este o societate care a concesionat serviciul menționat, pe mai mulţi ani şi care obţine venituri din exploatarea acestuia.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.