Buzoienii se mobilizează pe Facebook pentru a o ajuta pe Raluca Filip Colgiu, tânăra de 36 de ani diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie, care are mare nevoie de sânge. Sute de buzoieni cunoscuți sau care i-au aflat recent povestea au decis să îi întindă Ralucăi o mână de ajutor și să doneze sânge pentru a o ajuta să depășească problema de sănătate cu care se confruntă.
Pe cea mai cunoscută rețea de socializare a fost creat grupul ”Împreună pentru Raluca!” care își propune să coordoneze donatorii astfel încât tânăra să aibă la dispoziție cât mai mult timp sângele necesar pentru efectuarea transfuziei cu trombocite.

„Raluca e încercată de soarta! Va rog mult să ne mobilizăm să-i dăm o şansă la zâmbet, să o ajutăm să lupte cu boala! Sângele nostru poate face diferenţa! Haideţi să dăm o „pungă de ajutor”-450ml din sângele nostru.
S-a vorbit cu familia şi stocurile pentru această săptămână sunt asigurate,dar de luni încolo ele trebuiesc reînnoite rapid! Noi putem face asta, ştiu că pot conta pe voi, ca de fiecare dată!
Va aşteptăm începând cu ziua de luni 18 APRILIE la ora 9.30 la CENTRUL DE TRANSFUZII BUZĂU din str. Grigore Baştan şi vom continuă pe tot parcursul săptămânii iar în funcţie de cerinţe ne vom organiza pe termen mediu pentru cât va fi nevoie, dar este important să începem!! Oricine poate dona,indiferent de grupa!!!
Raluca are nevoie de noi!!”- se arată în descrierea grupului care a luat ființă pe Facebook, în încercarea de a ajuta o tânără care are nevoie acum, de noi toți.

Conform familiei, Raluca are nevoie zilnic de 250-500 de ml de trombocite, timp de cel puțin o lună, iar cantitatea de 250 de ml se obține de la circa 10 donatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.